Nysted Orgelmuseum
Afholdt events 2019, 2020

AFHOLDT EVENTS

EFTERÅR - VINTER 2020

AFLYST på grund af corona situationen:

Lørdag d. 12. december kl. 16.00 - 18.00 Lunt julesamvær om orgelbrus og korsang

Lørdag d. 7 november kl. 19.30 - 21.00 Maria Kerkling synger sine sange

3/10

19.30

Artist talk med Stig Weye kunstmaler og Dorthe Fogh kunsthistoriker

Lørdag d. 3. oktober kl. 19.30 - 20.30


En hyggelig aften med billedkunstneren Stig Weye. Fortallinger om sit liv med jazz, symboler og farver.

EXTRA - EXTRA! Kunsthistorikeren og forhenværende museums inspektør Dorthe Fogh også aftenens gæst og vil fortalle om tilblivelse om sin bog om Stig Weye. Hvorfor skrive en bog om Stig Weye.

En rød tråd i Stig Weyes værk er en interesse for det menneskelige. Denne interesse udfoldes med en både kærlig og bidende humor, når han på den ene side viser os menneskets ensomhed og samfundets magtstrukturer og på den anden side fastholder, at vi kommer fra et fælles afsæt, og at der er et forandringens potentiale i alt, lød det i motivationen. Musikalske ledsagere Panna og Jacob Friis-Grigoncza.   Entre 65 kr.

For medlemmer af venneforeningen 50 kr og kan bestilles på sms: 29 28 86 30.

SOMMER 2020

Sommerens orgelfestival kunne ikke have været oprettet uden støtte fra: 

19/9

19.30

5/9

19.30

29/8

19.30

22/8

19.30

8/8

19.30

25/7

19.30

11/7

19.30

Voci Fluenti vokalensemble

 Lørdag d. 19. september kl. 19.30 - 21.00


Voci fluenti er et vokalensemble - et "minikor" - på bare 10 medlemmer, dannet i 2009 og bestående af erfarne korsangere fra sydhavsøerne. Nogle har en fælles fortid på sangskolen Skt. Annæ, andre kender hinanden fra diverse københavnske kammerkor osv. Både præst og organist fra Sakskøbing Kirke er med i ensemblet, så koret hører naturligt hjemme her. Voci fluenti synger dog ikke kun kirkemusik, men også anden klassisk kormusik, fra renæssancen til igår samt populære, verdslige korsange - ofte 8-stemmigt, så alle medlemmer er solister. Ensemblet har optrådt i kirker, i musikforeninger, ved private sammenkomster og sågar ved åbningen af en skakturnering! I 2018 fik ensemblet guld og blev kåret som bedste vokalensemble ved en international korkonkurrence i Barcelona.

På aftenens koncert synger ensemblet hele deres repertoire til den næste korkonkurrence, som finder sted i Magdeburg til oktober. Musikken er af bl.a. Stanford, Whitacre, Fl. Chr. Hansen og Manhattan Transfer

Matteo Imbruno (IT) orgel,, cemballo

 Lørdag d. 5. september kl. 19.30 - 21.00


Matteo Imbruno er oprindeligt fra Italien, men har studeret både i Bologna, Rotterdam og Lübeck. 

Han er organist i de berømte Oude Kerk i Amsterdam, den samme position som Jan Pieterszoon Sweelinck havde i det 17. århundrede. og for Museum Amsterdam Hermitage. Aktiv som koncert solist har han spillet i de mest prestigefyldte festivaler og musikcentre i Europa, Japan, Sydamerika og USA.  Han var inviteret lærer ved Buenos Aires Conservatory, University of Rosario, University of Mendoza (Argentina), Arizona State University (Phoenix USA) og Brown University (Providence USA).

Matteo Imbruno præsenterer mesterklasser over hele verden og efterspørges af internationale juryer.

Han har indspillet flere cd'er på historiske organer i Holland og Italien og har lavet optagelser til BBC-radio London. Matteo Imbruno er kunstnerisk leder af "International Orgelkonkurrence Jan Pieterszoon Sweelinck" og "Fondazione Accademia di Musica Italiana per Organo (Pistoia)".

AFLYST PÅ GRUND AF SYGDOM Yoga, meditation, stillevandring

 Lørdag d. 29. august kl. 10.00 - 12.30


Atter yoga og meditation med orgelmusik. Denne gang med yinyoga efter opvarmning, en stille yogaform med lange stræk. Efter en times yoga med øvelser og lange stræk, mindful gåtur i haven og ved Rørsøen samt meditation i naturen.Vi afslutter med afspænding og orgelmusik . Der kan forekomme ændringer i programmet i til fælde af regn. Husk Yogamåtte, pude og tæppe.


Suzanne Friis yogainstruktør, har lært klassik yoga i India og underviser i 25 år i Danmark. Panna og Jacob Friis-Grigoncza sørger for meditativ orgelmusik. Deltagerpris 100 kr. www.suzfriis.dk

Jens Ramsing (DK) orgel, klaver

 Lørdag d. 22. august kl. 19.30 - 21.00


Jens Ramsing er uddannet pianist og organist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Videregående studier i Rom og Budapest. Er lærer i orgel og klaver ved Sjællands Kirkemusikskole og organist ved Sct. Peders Kirke, Næstved. 

Han har som pianist og organist indspillet adskillige cd'ere og desuden selv komponeret salmemelodier, orgelkoraler og kormusik samt klaversange til nyere dansk lyrik. Har været redaktør på diverse kirkemusikalske udgivelser. Virker desuden som producer ved cd-indspildninger.

PROGRAM:

Sweelinck: Toccata, Tunder: Præludium i g, Buxtehude: Ciacona i e-mol, Gibbons: Italian Ground, Orgeloraler over "Vor Gud han er så fast en borg" af Buxtehude og Flor samt en mindre afdeling N.W. Gade. Efter pausen Beethoven: Sonate i E-dur op. 14 og sonate i Cis mol op. 27 (Måneskin).

Deborah Herbert (USA) jazz, gospel sangerinde, Panna og Jacob Friis-Grigoncza orgel,klaver

 Lørdag d. 8. august kl. 19.30 - 21.00


Gospeldronningen Deborah Herbert er en amerikansk gospel og jazz / blues sanger, der bor i København, en sanger af hjerte og sjæl. Klassiske og Jazzy Blues toner blandet med en fremvisning af akustiske sultry lyde og bevægelse, Jazz improvisation og en smag af hendes hjerte stiliserede sange lavet populært af The Greats med den dybe sjæl af evangeliet venter altid på at blive vist i den næste sætning. Deborah's ekspressionsrækkevidde er bredt som hendes række oktaver.
Deborah udfører sammen med nye og gamle venner  de seneste år sin musikkarriere i Danmark. 

Deborah multi- facetterede vokal, præsenteres denne aften med musikken af  Panna og Jacob Friis-Grigoncza ved  klaver og orgel.


Flemming Chr. Hansen (DK) orgel  Lørdag d. 25. juli kl. 19.30 - 21.00


Flemming Chr. Hansen organist ved Sakskøbing Kirke, komponist, dirigent spiller koncert på museets forskellige historiske landsbykirke orgler: musik af Charles Tournemire (1870-1939) i anledning af hans 150-år, og desuden 24 præludier af Laurids Lauridsen (1882-1946) (FCH) - født 1968 - er en dygtig og spændende komponist og organist. Han kender sit instrument ned til mindste detalje og forstår at vedholde lytterens nysgerrighed på en charmerende måde.
Han er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med diplomeksamen i kirkemusik i 1995. Han er desuden komponist, og hans kammer-, orgel- og kormusik er blevet opført mange gange rundt om i Danmark samt i en del lande verden rundt. I pausen bydes der på en lille forfriskning og kage.

Babett Hartmann (D) orgel, cemballo  Lørdag d. 11. juli kl. 19.30 - 21.00


Store organister ved små orgler må denne koncert kaldes. Babett Hartman, tysk født komponist, har boet i Danmark siden 2007. Hun er uddannet som både cembalist og organist og optræder både som solist og kammermusiker på orgel og cembalo. Hun spiller koncerter over hele Europa, og vi er meget glade for, at hun nu kommer til orgelmuséet. Hun kan få stor musik ud af vores små orgler.

Barbett Hartman er ansat som organist ved Grundtvigs Kirke i København, men arbejder også som freelance musiker. Hun har en aktiv karriere både som solist om som medlem af forskellige ensembler. Aftenens program er blandet med barok, romantiske og moderne komponister. I pausen bydes der på en lille forfriskning og kage.Stig Weye  kunstmaler udstiller

 Udstilling fra juli til d. 12. september fredag, lørdag, søndag kl. 14 - 17Maleren STIG WEYE udstiller sine malerier i Nysted Orgelmuseum fra juli til september. Stig Weyes malerier kan ses og købes. Han er født i 1946. Han er medlem af Billedkunstnernes Forbund og Figuration Critique i Paris og bor i Nysted. Hans arbejder er kendt fra kirker, museer og offentlige bygninger.
Stig Weyes farverige billedunivers, mystiske realisme, eventyrlige figurer, symboler kan man se i orgelmuseet på Adelgade 30 i Nysted.
En rød tråd i Stig Weyes værker er en interesse for det menneskelige. Denne interesse udfoldes med en både kærlig og bidende humor, når han på den ene side viser os menneskets ensomhed og samfundets magtstrukturer og på den anden side fastholder, at vi kommer fra et fælles afsæt.
Billederne kan ses og købes i Nysted Orgelmuseum åbningstider: fredag, lørdag, søndag kl. 14-17 og efter aftale.

Entre 50 kr

27/6

19.30

Ditta Erös (Ungarn) klaverkoncert Lørdag d. 27. juni kl. 19.30 - 21.00


Den 27-årige koncertpianist Erös Ditta er uddannet fra solistklassen i Frans Liszt Musik Akademiet i  Budapest og bagefter taget en efteruddannelse som klaver lærer.  Hun startede sin musikkarriere i Ungarn allerede som, fireårig med sin mor som sin første klaverlærer. 14 år gammel kom hun ind som studerende på Béla Bartók konservatoriet i Budapest og fortsatte på Frans Liszt Musik Akademiet som klassisk pianist. Hun har deltaget i mange klaverkonkurrencer og koncerter. 

  Aftenens koncert er et bredt sammensat, farverigt sommer-startprogram. Aftenen vil byde på musik af Chopin, Debussy, Bartók og andre spændende komponister. Ditta spiller også et par af sine egen kompositioner.

Ditta kom til Danmark for få meneder siden, i januar 2020, og blev 1. april er ansat som organist i Ingemanns kirke, Torkilstrup Kirke, og i Lillebrænde Kirke. Koncerten gennemføres med et reduceret antal billetter til salg. Skynd dig at køb billetten.

AFLYST PÅ GRUND AF CORONA


D. 27.Juni Kl. 19:30 Gábor Szotyori Nagy og Eszter Molnár orgel fløjte koncert


D. 11. Juni kl. 19:30 Yuzuru Hiranaka orgelkoncert


VINTER - FORÅR 2020

 

Arrangementer efter d. 12. marts er aflyst eller udskudt til og med slutningen af maj måned på grund af coronavirus.


UDSKUDT! D 28. - 31. Maj NYSTED MUSIKFESTIVAL – for børn og hele familien omkring Den Internationale Børnedag

Lørdag d. 30. Maj kl. 11 og Søndag d. 31. Maj kl.14 PROKOFIEV – PETER OG ULVEN

Eventyr i dukketeater med Prokofiev musik arrangeret til orgel. Ved orglet Panna og Jacob Friis-Grigoncza, fortæller Mette Bentzen skuespiller, dukketeater Ettie Aarestrup billedkunstner. Entre 100 kr. for voksne, 50-for børn under 12 år. For medlemmer 50 kr.


UDSKUDT! Lørdag d. 30. Maj kl. 19.30 ORGEL PÅ SPIL - Eventyr drama med orgel improvisation

Jesper Topp organist, komponist orgelimprovisationer til forfatteren, Merete Bandak nyskrevet eventyr om orglerne.

Entre 100-kr, for børn under 12 år 50-kr


UDSKUDT! Fredag d. 29. maj Kl.17.00 PASTA, PIBER OG PEDALER

Halv times koncert med ny original orgelmusik i børnehøjde, skrevet til komponist konkurrence og udgivet i 2019 med samme titel. Efter koncerten serveres pasta med kødsovs. Koncerten er gratis. Spisning koster 45 kr. 

 

UDSKUDT! Lørdag d. 2. maj kl. 19.30 FERNISERING. Ikoner og sprællemænd af Ettie Aarestrup

" Ikonen! Den moderne. Har været en stor inspiration, til collagearbejde på lærred. Religiøse billeder fra Bøger om verdenskunst, rives ud, klippes til og genopstår som billede materiale sammen med akrylmaleri.  Pap, Etties inspirerende genbrugs materiale,opstår sprælske sprællemænd, sprællekoner, fantasifolk og dyr. Tilføres liv med snoretræk, frit, naivistisk, farverigt. Yderpunkternes Fantasi drejer sine hjul, barnlig morskab, alvorens glæde. Mine billeder, den kreative tid fylder hverdagen, og rækker ikke til." - Ettie Telena Aarestrup


UDSKUDT! Lørdag d.25. april kl. 10-12.30 / Lørdag d. 16. Maj 

YOGA OG MEDITATION MED ORGELMUSIK OG STILLE VANDRING I MUSEUMS HAVE OG RØRSØEN

Atter yoga og meditation med orgelmusik. Denne gang med yinyoga efter opvarmning, en stille yogaform med lange stræk. Efter en times yoga med øvelser og lange stræk, mindful gåtur i haven og ved Rørsøen samt meditation i naturen.Vi afslutter med afspænding og orgelmusik . Der kan forekomme ændringer i programmet i til fælde af regn.Husk Yogamåtte, pude og tæppe. Suzanne Friis yogainstruktør, har lært klassik yoga i India og underviser i 25 år i Danmark. Panna og Jacob Friis-Grigoncza sørger for meditativ orgelmusik. Deltagerpris 100 kr. Tilmelding:  Suzanne Friis R, Tlf: 6013 3848, email: suzfriis@gmail.com, www.suzfriis.dk


UDSKUDT! for ikke at sprede coronavirus. Der er stor interesse for arrangementet og vi vil ikke risikere at nogen af vores gæster bliver smittet.

Lørdag d. 21. marts Fra FÆNGSEL til NYSTED Hård fortælling om livets mørke side – fredfyldte billeder om Nysted.
Nysted boere: Bent Hofmann tidligere fængselsbetjent fortæller og sin hustru Lis Hofmann tidligere fængselsbetjent udstiller sine fotos fra Nysted og omegn. “ Kom bag de stive gardiner i Danmarks sikreste fængsler”. Rørende og underholdende fortælling om sit job igennem 40 år i Vridsløseslilles Statsfængsel og Arresthuset i Kolding. Panna og Jacob sidder ved orglerne til fællessang og fængslende musik. Kaffe , kage og hygge. Gratis adgang.


Lørdag d.7. marts kl.19.30 KAN KVINDERNE KOMPONERE MUSIK? Aftenen før den Internationale Kvinde Dag. Få svar på spørgsmålet i en musikalsk fortælling. Panna og Jacob Friis-Grigoncza spiller cembalo-, orgel-, klaverværker af kvindelige komponister. Medvirker sopran Anna Carina Sundstedt. Entre 100 kr. For medlemmer 50 kr.


Søndag d. 1. marts  kl. 15-16.30 GONG MEDITATION

Silke Due Petersen instruktør, Panna og Jacob Friis-Grigoncza sørger for meditativ orgelmusik. Gongmeditation er en simpel praksis at deltage i. Du skal blot medbringe et liggeunderlag, en pude og et varmt tæppe, (og tage godt varmt tøj på) og så lægge dig til rette og lade mig og gongerne lede dig på en rejse ind i meditationen. Arrangementet vil indeholde en introduktion til gongerne og hele konceptet, en times gongmeditation med orgelspil og mulighed for spørgsmål og 1-til-1 kontakt med gongerne.

Deltagerpris: Voksne 100kr Børn til og med 15 år 60kr. Tilmelding: Silke Due Petersen 22887793


Lørdag den 29. februar kl. 19.30 GENERALFORSAMLING, hjemmebagt kage, orgelmusik        

Nyd hjemmebagt kage og frisk ristet kaffe i fællesskab mellem smukke orgler, underholder Panna og Jacob Friis-Grigoncza med orgelmusik fra Fastelavn til faste tiden De festlige og de inderlige – de lyse og de mørke. Officielle del er kort 30 min snak, meget musik og hygge

 

Lørdag den 25. januar l.12.00 ORGELKLUBBEN- de små spiller på verdens største instrument

Ildsjælen, organist Katrine Immerkjær med sine elev fra København besøger Nysted Orgelmuseum og vores organistbørn. Børnene som lære at spille orgel i København, vil spiller sammen med Nysteds små organister, Panna Friis-Grigoncza elev. Vi spiller på museums alle orgler, leje med rytme, noder. Vi holder en mini koncert for alle børn og voksen fra kl. 12.00. Læs mere om Orgelklubben: www.orgelklubben.dk

EFTERÅR - VINTER 2019

  14/12 KL. 16.00 SYNG JULEN IND MED KORERNE VED NYSTED ORGELMUSEUM

Kom og syng julen ind med orgel ledsagelse i eventyrligt pyntet Orgelmuseum i Nysted. Varm gløgg og søde æbleskiver kan nydes i hyggelig fællesskab og syng julesange sammen fra hjertet med Local Vocals, Optimistkor, Døllekor. På programmen både klassisk julemusik, fællessang og fortællinger. Gratis adgang.

   Æbleskivebuffet xy kr  : Spis alle de æbleskiver du kan og få 1 drikkevare med i prisen Vælg mellem: 1 krus gløgg (250 ml) eller 1 krus kakao (250 ml) eller 1 krus saftevand  eller  kaffe/te ad libitum, 

    3 Æbleskiver xy kr ,   Gløgg (250 ml)  med rosiner og mandler xy kr ,    Varm kakao (250 ml) med flødeskum xy kr.

   Kaffe / Te Ad libitum xy kr

  14/11 KL. 19.30 FOREDRAG - KONCERT

Merete Bandak forfatter, fritidsfarmer, farmor OG organist vil læse udvalgte passager af sin roman: 'Et håb på størrelse med en myg'. Desuden vil hun spille orgelstykker til eftertanke, og alle inviteres til at synge nye salmer fra Meretes salmesamling.
  Hvem vil tale om døden hvis man kan undgå det? Hvem vil ikke hellere tale om ferien, en god middag, nuværende eller kommende kærester .. så kan man nøjes med at tænke på døden i enrum og om natten når den trænger sig på ...
Denne aften skal der sættes levende ord og toner på døden og dens aftryk.
   Merete Bandak vil læse nogle udvalgte passager af min roman fra efteråret 2018 'Et håb på størrelse med en myg'. Gennem krads realisme vil vi tage elefanten ved hornene - den er trods alt svær at overse og at komme udenom. Det bliver både hudløst og humoristisk.
Desuden vil hun spille nogle orgelstykker til eftertanke, og endelig inviterers til at synge nye salmer fra Meretes salmesamling med melodier af bl.a. Phillip Faber, chefdirigent for DRs pigekor. Aftenen vil blive en vekslen mellem ord og toner.
  Merete Bandak, 64 år, bosat i Tågense siden 2015, 1984-2015 bosat i Nykøbing F, 1955-1984 bosat i København. ex-lektor, ex-hustru, ex-præstekone. Forfatter, fritidsfarmer, farmor OG organistvikar.
Baggrund for romanen og dens hovedtema: Erfaringer i forbindelse med ægtefælles pludselige og uventede dødsfald for nu ca. 4 år siden.
Antre 60 kr, Gratis for medlemmer af Nysted Orgelmuseum venneforeningen.

 6 KL. 19:00 og 7-8/9 KL. 10 - 15:00 COOL AT SYNGE I KOR, WORKSHOP FOR ALLE SANGGLÆDE

Dr. Árpád Tóth dirigent fra Budapest,

Workshop for alle, som kan godt lide at synge. Improvisation, humor, en fælles kreativ proces og eksperimenterende - det er de vigtigste egenskaber ved muntre, unge dirigent Árpád Tóth's store præstation: Ungarns største folke kor, det nu 400!!!-medlemmers Csíkszerda.  

Udover at dirigere fem under-kor og være "Art Director of the Night of Choirs'" begivenheder, har Árpád også 'almindelige' jobs på The Music Academy, Kodály Instituttet i Kecskemét og Fine and Applied Arts Vocational High School i Budapest.

Født i Budapest, 1982, uddannet på Liszt Musikkonservatorium erhvervede han ikke mindre end tre bachelor grader og en ph.d Árpád afholder jævnligt workshops for korledere og musiklærere verden over (Mexico, Kina, Australien, Sydkorea). Han inspirerer dem til at vedligeholde den indre ild, og at hjælpe dem med at tænde en gnist i andre, styrke den medfødte, instinktive musikalitet gennem sang.

SOMMER PROGRAM 2019

17/8 KL. 10 - 12:30 YOGA, MEDITATION MED ORGELMUSIK

Suzanne Friis Ratner yoga instruktør - Kunstmaler og Yogi.
- Dette sommerkursus byder på en kombination af yogaens dynamiske og meditative øvelser, der har en afstressende effekt samt meditationens koncentration og klarhed. Orgelmusikken danner en meditativ stemning.

Medbring yogamåtte, pude og tæppe. Pris. 100 -kr.

10/8 KL. 19:30 HUSKONCERT MED OPERA SOPRAN, CELLO, KLAVER, ORGEL

Kristina Vidic sopran, Béla Hirtling cello, Panna og Jacob Friis-Grigoncza orgel. Kammermsuik af høj grad i en unique sted med historiske orgler, smukke udsigt til Rørsøen i Nysted.
Kristina Vidic er udannet i i Beograd og på Operaakademiet i København. Videregående studier ved Carnegie Mellon University i Pittsburgh. Masterclasses i Wien og Italien. Prisvinder ved en række prestigefyldte konkurrencer i USA og Europa. Har siden sin studietid opnået en stadig mere omfattende karriere i Skandinavien, Holland, Tyskland og USA.

Hendes stemme er fuld af nuancer og overtoner, og det lød bare tindrende godt. Kristina 'stemmekvalitet gør hende i stand til at beherske et bredt repertoire fra barok til belcanto, og hendes udsøgte musikalitet og dramatiske sans tilfører de vokalkompositioner, man ellers troede, man kendte, en ekstra kvalitet. 

03/8 KL. 19:30 ORGELKONCERT

En musikalsk oplevelse af de helt store. En af Europas mest farverige organister, japanske Yuzuru Hiranaka vil tryllebinde os med sin fabelagtige orgelkunst på 7 historiske orgler samt cembalo i Nysted Orgelmuseum.

Uddannet i Tokyo og på Koninklijk Conservatorium i Haag , Musikkonservatoriet i Arnhem i orgel og cembalo, studier i Paris, Freiburg og på DKDM, hvor han debuterede fra solistklassen i 1997.

 Koncertvirksomhed i mange europæiske lande, Amerika og Japan. Har indspillet cd'er i Italien og Holland. Til daglig er Yuzuru Hiranaka organist ved Skt. Johannes Kirke i København og underviser bl.a. på musikkonservatoriet i København, når han da ikke turnerer verden rundt og høster hæder og international anerkendelse for sit ekvilibristiske orgelspil. 

27/7 KL. 19:30 KAMMERMUSIK: FLØJTE, ORGEL, KLAVER

Bo Karberg fløjte, Kerstin Gardnerklaver, orgel, Panna og Jacob Friis-Grigoncza klaver,orgel.

Kerstin Gardner er Nysteds læge igennem mange år. Hvad færre måske ved, er hun også en fremragende pianist og organist. Kerstin er uddannet hos Anne Øland , Dorthe Kirkeskov mfl. og er blandt kendere, en elsket kammermusiker og akkompagnatør. 

Ved koncerten i det nye orgelmuseum i Nysted, musicerer hun sammen med sin mand Bo Karberg, som er billedhugger og fløjtenist. Uddannet hos Verner Nicolet fra den Danske blæserkvintet. samt videregående studier i barokmusik og opførselpraksis på traversfløjte. Bo Karberg er desuden fløjtebygger og samler af historiske instrumenter.

20/7 KL. 19:30 ORGELKONCERT

Flemming Christian Hansen organist, komponist, kordirigent. Han modtog sin musikalske grad i komposition fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1988 og et diplom i kirkemusik i 1995. Han tog private lektioner hos Ib Nørholm fra 1984 til 1985 og igen fra 1989 til 1991 samt hos Andy Pape fra 1985 til 1987. Hans kammer-, orgel- og kormusik er blevet udført mange gange rundt om i Danmark og et par gange i det meste af Europa.

29/6 Kl. 19:30 FERNISERING & ORGELKONCERT

Suzanne Friis Ratner akryl, akvarel - Jacob Friis-Grigoncza orgelmusiK

Jacob og Suzanne er den ældste og den yngste fra 5 Friis søskende. Suzanne er MALER og YOGI. Akvarel, akryl og blandform. Hvor akvarellen er det lette og luftige er akrylen det langsomme lag på lag. Kom helt tæt på naturen gennem Suzannes fine, poetiske akryl og akvarel.

Jacob er organist ved Brydebjerg-Krumsø pastorat og har forkærlighed for små historiske orgler.